1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 06 Nis 2018, 01:12
gönderen asd3ad2
flysky-i6x kumandam ile alıcım olan X6B ia6B A8S alıcımı eşleştiremiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz rica etsem.

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 06 Nis 2018, 02:12
gönderen BarisB
Merhaba,

3 farklı alıcı yazmışsınız. Hiçbiri mi eşleşmiyor yoksa sadece birinde mi sorun yaşıyorsunuz?

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 06 Nis 2018, 03:06
gönderen asd3ad2
yanlış yazmışım. x6b alıcımı eşleştiremiyorum

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 06 Nis 2018, 18:04
gönderen asd3ad2
Çözüldü.Kumandam ile alıcımı eşleştirirken alıcıya güç vermeden önce bind butonuna basmak gerekiyormuş hallettim teşekkür ederim tekrardan.

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 28 Ara 2019, 20:58
gönderen Onurtuna1234
Hocam bende eşleştirme yapamadım olmuyor ya önce kumandayı açtım sonra aliciyi

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 29 Ara 2019, 10:57
gönderen gökhan YANKI
Onurtuna1234 yazdı:
28 Ara 2019, 20:58
Hocam bende eşleştirme yapamadım olmuyor ya önce kumandayı açtım sonra aliciyi
hocam öncelikle kumandanı fabrika ayarlarına dündür(factory reset) daha sonra videodaki gibi bin işlemini yapmaya çalış. sonuç alamıyorsan alıcın daha önce de yazdığım gibi arızalıdır.çalışır gibi görünür ışıkları yanıp söner ama bind edemezsin. ia6b ler bu şekilde bozuluyor genelde.





kumandanı ilk defa kullanıyorsan onun da arızalı olma ihtimali var bunun için daha önce de yazdığım gibi bir alıcı daha edinmeye çalış. x6b tercih edersen daha iyi olur. micro kullanacaksan fli14+ al

x6b
https://www.banggood.com/Flysky-X6B-2_4 ... rehouse=CN

fli14+
https://www.banggood.com/1_7g-Fli1414CH ... rehouse=CN

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 19 Haz 2020, 16:33
gönderen Selim FPV
hocam sorun şuysa alıcıdaki bi parça bozulmuştur kristal diye bi tabiri vardı parçanın beyaz bişey üzerinde 8.000 mhz yazar ya o bozuktur yada üstünde siyah bi çip vardır o bozuk olabilir (fsi6a için geçerli)

hocam alıcı bind modundan çıkmıyosa açtığınızda ışık hızlı hızlı sönüp yanıyosa bind de takılı kalmıştır hangisinin bozuk olduğunu öğrenmek için o dediğim çipin sol taraftaki bacaklarını sıra sıra kısadevre edin çalışacaktır eğer oda olmassa beyaz parçanın lehim noktalarından birine iletken bir cımbızla dokunun elinizle ozaman oluyor ama o parçaların değişmesi gerek

Re: Flysky kumandam ile alıcımı eşleştiremiyorum.

Gönderilme zamanı: 19 Haz 2020, 17:20
gönderen Yiğit Efe ERDOĞMUŞ
Selim FPV yazdı:
19 Haz 2020, 16:33
hocam sorun şuysa alıcıdaki bi parça bozulmuştur kristal diye bi tabiri vardı parçanın beyaz bişey üzerinde 8.000 mhz yazar ya o bozuktur yada üstünde siyah bi çip vardır o bozuk olabilir (fsi6a için geçerli)

hocam alıcı bind modundan çıkmıyosa açtığınızda ışık hızlı hızlı sönüp yanıyosa bind de takılı kalmıştır hangisinin bozuk olduğunu öğrenmek için o dediğim çipin sol taraftaki bacaklarını sıra sıra kısadevre edin çalışacaktır eğer oda olmassa beyaz parçanın lehim noktalarından birine iletken bir cımbızla dokunun elinizle ozaman oluyor ama o parçaların değişmesi gerek
2019 konusu ??