Drone Foto Paylaşım
Re: Drone Foto Paylaşım
Bunlarda benimkiler...
Emax Magnum mini 2 F4, Radio Master TX16S, Tyro 129, TBS Crossfire Micro TX, Nano RX, Frysky r-XSR,
Hypercube Evolution 3D Printer, Arduino
Hypercube Evolution 3D Printer, Arduino
Arkadaşla dronlariniz gerçekten çok güzel ben de drone yapmak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yapamıyorum yerli ve yabancı birçok drone videosu izleyerek kendimi bu konuda gerçekten geliştirdim şuna inanıyorum siz bana yardımcı oldukça ben de bir drone sahibi olabilirim bana bana ister parça veya çeşitli yardımlarda bulunabilirsiniz yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
En son ÇAYLAK tarafından 20 Oca 2021, 17:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tabiki, bu forum bunun için var. Öncelikle konu açmayla başlıyalım.ÇAYLAK yazdı: ↑13 Oca 2021, 16:30Arkadaşla dronlariniz gerçekten çok güzel ben de drone yapmak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yapamıyorum yerli ve yabancı birçok drone videosu izleyerek kendimi bu konuda gerçekten geliştirdim şuna inanıyorum siz bana yardımcı oldukça ben de bir drone sahibi olabilirim bana bana ister parça veya çeşitli yardımlarda bulunabilirsiniz yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim
Anasayfanın aşağısına inerek açacağınız konunun ilgili başlığını bulun.
Örneğin motorla ilgili bir probleminiz oldu.
İlk olarak sayfanın aşağısına inin. Daha sonra açmak istediğiniz konunun alakalı kategorisini bulun. Yeni başlık butonuna tıklayın Böylelikle eski konuları hortlatmayız
Ayrıntılı anlatımın için teşekkür ederimDarthPac yazdı: ↑13 Oca 2021, 17:30Tabiki, bu forum bunun için var. Öncelikle konu açmayla başlıyalım.ÇAYLAK yazdı: ↑13 Oca 2021, 16:30Arkadaşla dronlariniz gerçekten çok güzel ben de drone yapmak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yapamıyorum yerli ve yabancı birçok drone videosu izleyerek kendimi bu konuda gerçekten geliştirdim şuna inanıyorum siz bana yardımcı oldukça ben de bir drone sahibi olabilirim bana bana ister parça veya çeşitli yardımlarda bulunabilirsiniz yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim
İlk olarak sayfanın aşağısına inin.
1.JPG
Daha sonra açmak istediğiniz konunun alakalı kategorisini bulun.
2.JPG
Yeni başlık butonuna tıklayın
3.JPG
Böylelikle eski konuları hortlatmayız
Yardımcı olabilirmisin.
Nasıl bir yardım bekliyorsunuz?ÇAYLAK yazdı: ↑13 Oca 2021, 17:53Ayrıntılı anlatımın için teşekkür ederimDarthPac yazdı: ↑13 Oca 2021, 17:30Tabiki, bu forum bunun için var. Öncelikle konu açmayla başlıyalım.ÇAYLAK yazdı: ↑13 Oca 2021, 16:30Arkadaşla dronlariniz gerçekten çok güzel ben de drone yapmak istiyorum ama maddi durumlardan dolayı yapamıyorum yerli ve yabancı birçok drone videosu izleyerek kendimi bu konuda gerçekten geliştirdim şuna inanıyorum siz bana yardımcı oldukça ben de bir drone sahibi olabilirim bana bana ister parça veya çeşitli yardımlarda bulunabilirsiniz yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Yardımcı olabilirmisin.
Dron malzeme yardımı yaparmisiniz maddi durumum iyi olmadığı için kendim alamıyorumberkerm4n yazdı: ↑13 Oca 2021, 18:23Nasıl bir yardım bekliyorsunuz?ÇAYLAK yazdı: ↑13 Oca 2021, 17:53Ayrıntılı anlatımın için teşekkür ederimDarthPac yazdı: ↑13 Oca 2021, 17:30
Tabiki, bu forum bunun için var. Öncelikle konu açmayla başlıyalım.
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Yardımcı olabilirmisin.
Maddi durumunuz kötüyse çalışın. 1 aylık çalışmaya istediğiniz drone'u toplarsınız. Kimse kimseye bedava mal vermez. Çalışın hakkınızla kazanın. Eğer drone'u yaparken bir sıkıntı yaşarsanız foruma yazabilirsiniz ama böyle şeyleri kimseden isteme hakkınız yok.