GoldWing yazdı: ↑05 Oca 2021, 15:24
bkuddas yazdı: ↑04 Oca 2021, 23:20
4s kullanacaksaniz esc'nin gucu motorlari surmeye yeter 5 inch pervane ile. motorlar 30 amperden biraz daha fazla guc cekiyor tam yuk altinda.
mamba fc'lerde barometre yok. bence tek eksigi bu.
fpv'ye yeni baslayan biri olarak bu motorlar bana cok guclu gelmez diyorsaniz esc ile motorlar size uygundur ama temkinli baslayayim diyorsaniz, yine bence, 1806 motor ve 5 inch pervaneler hem daha verimlidir hem de daha guvenli.
5 inçte 1806 kullanan görmedim hocam eski örnekleri var da bana 2204 anca yetiyor ben önermem
Ben kullanıyorum hocam 250 mm gövdede, 700 gramdan biraz fazla kalkış ağırlığim var, Sjcam sj7 kamera ile birlikte.
5040 ve 5143 pervane ile uçuyorum rüzgar koşullarına göre. 10 dkye yakın uçuş süresi alıyorum, motorlar hiç ısınmıyor. 3s 2200 Mah pil var.
Fpvden beklentisi herkesin akrobasi değil, zaten öğrenme sürecinde ne kadar simülasyonla çalışsanız bile gerçek fizik kuralları illa ki kırımlı kazaya yol açıyor. Acemilik sürecinde ve çekim yapmak maksatlı 1806 motorlar benim için daha mantıklı.
Bu arada 2206 motorlu 210 mm gövdeli ayrıca bir quadım da var, ikisini kıyasladığımda bu yorumu yapıyorum.