...
Re: AliExpress Vergi Nasil Isliyor?
Orada vergi ne yazıyorsa odur hocam. Ekstra bir şey çıkmaz. Geçenlerde akıllı bileklik aldım vergisi içinde ödeme yaptım. Ayriyetten başka bir şey ödemedim. Direk adresime her zamanki gibi ptt kargo ile geldi
Açıkçası yeni sistemde büyük meblağlarda bir şey almadım. Aliexpress,e gelen vergi sisteminde sadece dediğim gibi akıllı bileklik aldım onuda direk aliexpress üstünden vergisini ödedim , başkada bir şey ödemedim. Ek vergi olayına hiç şahit olmadım ben. facebook ,tada bir bir kaç guruptayım , oralardada ek vergi çıkan hiç duymadım ben. Çok eskiden flysky fsi6x kumandası almıştım alıcısı ile birlikte 400 TL falandı diye hatırlıyorum , vergisini falan ödedim , takılma sorunu falan hiç yaşamadım.
- gökhan YANKI
- Ad Soyad: gökhan yankı
Arkadaş alacağını almış tası tarağı toplayı gitmiş galiba. ama böyle de hoş değil. biz havaya yazıyor gibi oluyoruz. rahatsızlık duyduğu bir şey varsa söyleseydi daha iyi olmaz mıydı.SkyLord yazdı: ↑23 Oca 2023, 15:06Açıkçası yeni sistemde büyük meblağlarda bir şey almadım. Aliexpress,e gelen vergi sisteminde sadece dediğim gibi akıllı bileklik aldım onuda direk aliexpress üstünden vergisini ödedim , başkada bir şey ödemedim. Ek vergi olayına hiç şahit olmadım ben. facebook ,tada bir bir kaç guruptayım , oralardada ek vergi çıkan hiç duymadım ben. Çok eskiden flysky fsi6x kumandası almıştım alıcısı ile birlikte 400 TL falandı diye hatırlıyorum , vergisini falan ödedim , takılma sorunu falan hiç yaşamadım.
Nezaket denen algı maalesef günümüzde öldü hocam. O yüzden hiç sevmesemde normal gelmeye başladı.gökhan YANKI yazdı: ↑02 Şub 2023, 20:17Arkadaş alacağını almış tası tarağı toplayı gitmiş galiba. ama böyle de hoş değil. biz havaya yazıyor gibi oluyoruz. rahatsızlık duyduğu bir şey varsa söyleseydi daha iyi olmaz mıydı.SkyLord yazdı: ↑23 Oca 2023, 15:06Açıkçası yeni sistemde büyük meblağlarda bir şey almadım. Aliexpress,e gelen vergi sisteminde sadece dediğim gibi akıllı bileklik aldım onuda direk aliexpress üstünden vergisini ödedim , başkada bir şey ödemedim. Ek vergi olayına hiç şahit olmadım ben. facebook ,tada bir bir kaç guruptayım , oralardada ek vergi çıkan hiç duymadım ben. Çok eskiden flysky fsi6x kumandası almıştım alıcısı ile birlikte 400 TL falandı diye hatırlıyorum , vergisini falan ödedim , takılma sorunu falan hiç yaşamadım.