Sadik yazdı: ↑07 Ara 2018, 07:49
Bu cihazı benim gibi heyecanla alan arkadaşlar vardır. Ben AliExpress'ten "Tomchou Rc Toy" adlı satıcıdan almıştım. Dün gece ürünün anlatıldığı gibi olmadığını söyleyerek (biraz da sert çıkıp rencide etmiş olabilirim

) 55$'lık ürünün 25'ini geri istedim. Hemen Onaylamışlar. Ödeyecekler 25$'ı. Velhasıl siz benim gibi yapmayın, paranızın tamamını isteyin. Şiddetli tavsiyemdir...
gerçekten, gerçekten kızmama izin ver
Ilk olarak, bu shinehalo LS-800 D. EV800 değil, bundan bahsetmiyoruz EV800
Bu iki farklı makineyi neden karşılaştırdığınızı anlamıyorum
Ayrıca, alıcı malzemenin açıklamayla eşleşmediğini söylerse, alıcının nedenini, anlamadığımı söylediğin dili vermesi gerektiğini düşünüyorum. ali'nin ne demek istediğini anlayıp anlamadığını bilmiyorum.
Ve bana gösterdiğiniz videodan, makinenin iyi çalışabileceğini düşünüyorum, bu da makinenin iyi olduğu anlamına geliyor
Tamam, sadece ev800 satın almak istiyorsanız, o zaman sadece ev800 satın alabilirsiniz, neden shinehalo ls-800d satın, sonra bir anlaşmazlık açın
Videonuzdan, sanırım bir lier, sadece ücretsiz bir örnek almak istiyorsun, belki de sadece bir blogcusun
Şimdi size mal satmak istemiyorum, pls bize geri mal göndermek, ve iade nakliye ücretleri, ödemek zorunda
Teşekkürler
- tartışma açtım satıcı aynen bunu yazdı ne yapmalıyım?