Çin den sipariş vermiş olduğum 4 adet 3S 11.1V 1300Mah pil gümrüğe takıldı.

Bazen eve gönderip kapıda vergiyi alıyorlarmış? Başına gelen var mı? Ödenecek verginin belirlenmesi ile ilgili nasıl bir prosedür izleniyor?
Teşekkürler.
iyi günler hocam %20 gümrük vergisi uygulanıyor normalde hiç pil siparişi geçmedim ama farklı olacağını sanmam kargo firması sizden evrak isteyecektir iletişime geçin.digiman yazdı: ↑18 Ara 2018, 10:44Merhaba Arkadaşlar,
Çin den sipariş vermiş olduğum 4 adet pil gümrüğe takıldı.Ne kadar vergi ödeyeceğim ile ilgili bir fikri olan var mı?
Bazen eve gönderip kapıda vergiyi alıyorlarmış? Başına gelen var mı? Ödenecek verginin belirlenmesi ile ilgili nasıl bir prosedür izleniyor?
Teşekkürler.
Merhaba takip numaranızı ptt kargo takip sayfasına giriniz ve orada ki detayları okuyunuz ödemeniz gereken ücret orada yer alır ben 60 dolarlık 2 adet pile toplam 6 tl ödeme yapmıştım 2 ay önce. saygılar.digiman yazdı: ↑18 Ara 2018, 10:44Merhaba Arkadaşlar,
Çin den sipariş vermiş olduğum 4 adet 3S 11.1V 1300Mah pil gümrüğe takıldı.Ne kadar vergi ödeyeceğim ile ilgili bir fikri olan var mı?
Teşekkürler.
Ödemeyi kargoyu eve getirdiklerinde yaptım. Teşekkürler.
Hocam siz hiçbirşey yapmadan eve gelipte mi verdin parayı
Evet ben hiçbir şey yapmadan eve geldi ve ödedim.