Siz siz olun motora pervane takarken motoru elinizle motor çanından sıkıca tutarak sıkıştırın... Motorunuzu "pıçaklamayın"

Ya da illa da ben pervaneyi çok sıkacam diyorsanız sunun gibi dertlere deva bişey alınKingNothing yazdı: ↑02 Mar 2019, 16:33Siz siz olun motora pervane takarken motoru elinizle motor çanından sıkıca tutarak sıkıştırın... Motorunuzu "pıçaklamayın"![]()
videoda bahsedilen olayı 1.56. saatte izleyebilirsinizSadik yazdı: ↑02 Mar 2019, 16:55Ya da illa da ben pervaneyi çok sıkacam diyorsanız sunun gibi dertlere deva bişey alınKingNothing yazdı: ↑02 Mar 2019, 16:33Siz siz olun motora pervane takarken motoru elinizle motor çanından sıkıca tutarak sıkıştırın... Motorunuzu "pıçaklamayın"![]()
![]()
20181228_183812.jpg
20181228_183817.jpg
Evet izledim. Böyle bir hatayı nasıl yapabilmiş şaşkınım. Fotosunu attığım çok amaçlı pense de bunlara mahal vermemek için üretilmiş.GoldWing yazdı: ↑02 Mar 2019, 19:07videoda bahsedilen olayı 1.56. saatte izleyebilirsinizSadik yazdı: ↑02 Mar 2019, 16:55Ya da illa da ben pervaneyi çok sıkacam diyorsanız sunun gibi dertlere deva bişey alınKingNothing yazdı: ↑02 Mar 2019, 16:33Siz siz olun motora pervane takarken motoru elinizle motor çanından sıkıca tutarak sıkıştırın... Motorunuzu "pıçaklamayın"![]()
![]()
20181228_183812.jpg
20181228_183817.jpg
motor etrafında koruma var motoru tutup o şekilde sıkıştırmak mümkün olmadığından böyle birşey yapmış belli ki ama pervaneleri taktıktan sonra da montajını yapabilirmiş bir anlık gaflet diyelim.
Bu seti havyadan dolayı önermem. Yeni başlayanlar kısmında önerilen havyalardan tercih ederseniz mutlaka daha memnun kalırsınız. Fiyatları da çok aşırı farklı değil. Ayrıca daha sağlıklı ve daha kolay lehimler yaparsınız. Set içindeki diğer parçaların linkleri de mevcut. Şimdiden kolay gelsinDoktorumtrak yazdı: ↑03 Mar 2019, 02:22https://www.banggood.com/Electric-Solde ... rehouse=CN
Arkadaşlar siparişlerim yola çıktı montaj için bunu alayım diyorum da sizce iş görür mü ? yoksa buna benzer set halinde başka bir öneriniz var mı ?
Bende bundan var. Oldukça memnunum. Hızlıca ısınıyo... Dijital derece göstergesi var. Hayva kısmı tamamen değişebiliyor. Ucu ayrı değişebiliyorDoktorumtrak yazdı: ↑03 Mar 2019, 02:22Arkadaşlar siparişlerim yola çıktı montaj için bunu alayım diyorum da sizce iş görür mü ? yoksa buna benzer set halinde başka bir öneriniz var mı ?
Belirtleyi unutmuşum. Şimdi konu tekrar karşıma gelince aklıma geldi:Doktorumtrak yazdı: ↑03 Mar 2019, 02:22https://www.banggood.com/Electric-Solde ... rehouse=CN
Arkadaşlar siparişlerim yola çıktı montaj için bunu alayım diyorum da sizce iş görür mü ? yoksa buna benzer set halinde başka bir öneriniz var mı ?