Ben çok severim

Tiny Whoop severler için Eachine E010s ile droneyap.com özel uçuşu: https://youtu.be/9ZqGQVB6d5A

Her zaman beklerim. Şile'ye gelip bir mesaj atmayana da darılırım
Yok be abi... 65mm midir nedir avuç içinden küçük drone. her yere giriyor. Zaten angle mod. 2 saat drone kullanan herkes yapabilir.
Havalar ısındı, illaki yolumuz düşerelmoblatch yazdı: ↑26 Nis 2018, 20:41Her zaman beklerim. Şile'ye gelip bir mesaj atmayana da darılırım![]()
Valla olabilir, Barıs hocaya bi ziyaret yapabiliriz önümüzdeki haftalarda
Hocam quad hangisidir? Bir de pilinizin özellikleri nedir?hakankavruk yazdı: ↑26 Nis 2018, 21:52abicim bunu ben yapıyorum 50 sn anca uçabiliyorum kamerada cok ısınıyor acaba kamerada sıkıntı olabilir mi?
Beğenmene sevindim Gökhan Hocam.Gökhan Bora yazdı: ↑27 Nis 2018, 08:17Sıfır parazit, süper görüntü. Mikrolar gibisi var mı? Dünden beri bu videoyu izliyorum. Tekrar mikrolara dönesim geldi.
Teşekkürleradanali741 yazdı: ↑27 Nis 2018, 19:19Eline sağlık hocam bende ilk olarak eachine e010 ile başladım da bendekine kamera ve farklı kumanda alıcısı falan takılabilir mi
elmoblatch yazdı: ↑27 Nis 2018, 10:34Hocam quad hangisidir? Bir de pilinizin özellikleri nedir?hakankavruk yazdı: ↑26 Nis 2018, 21:52abicim bunu ben yapıyorum 50 sn anca uçabiliyorum kamerada cok ısınıyor acaba kamerada sıkıntı olabilir mi?
Kameranızın ısınması yüksek ihtimalle normaldir hocam. Vtx ısınıyordur. Bir de tx02, 200mw olduğu için yüksek ihtimalle tüm pilinizi zaten vtx tüketiyordur. Tiny whoop'larda 25 mw şart. 200 mw'ye onboard bec bile yetmeyebilir![]()