togibyte yazdı: ↑23 Ağu 2018, 20:23
peki istediğim özelliklerde tavsiye ettiğiniz bir model var mı ?
2 seçeneğiniz var. Yurtdışından veya yurtiçinden alabilirsiniz.
Eğer yurtdışından alırsanız maliyeti 1500+ TL çok iyi bir quad almanızı öneririm. Zira diğer quadlarda gelen her 3 ürünün biri sıkıntılı olabiliyor. Eğer quad toplama konusunda bir miktar tecrübeniz olsaydı ozaman önerim farklı olurdu.
Eğer yurtiçinden alırsanız da ucuza kullanılmış bir cihaz ile başlayabilirsiniz. Ya da sıfır toplanmış olanlardan tercih edebilirsiniz. Her ikisi de yurt dışına oranla göreceli pahalı olacaktır.
Quad toplayıp sattığım için daha fazla yorum yapmam doğru değil. Ama tecrübelerime göre gönül rahatlığıyla söyleebilirim ki ben yeni başlıyor olsaydım, keseme göre sıfır ya da kullanılmış, kesin yurtiçinden alırdım. İlk başladığımda, çinli arkadaşlarımız sağolsun, yurtdışından aldığım hazır quadlardan çok çektim. Yurtiçinden aldınız mı bir kere quad'ı kullanarak alıyorsunuz. Bir süpriz ihtimali düşük ve göreceli de olsa bir garantiniz oluyor. Yurtiçinde, yurtdışından alacağınız süper bir quad kadar iyi uçan, bu işi bilenler tarafından yapılmış çok iyi quadlar var. Bu ve diğer forumların satılık ilanları bölümlerine bakabilirsiniz.
Ayrıca hazır da alsanız mutlaka quad yapımı hakkında biraz genel bilgi sahibi olmanızı öneririm. Sonuçta mutlaka kaza yaşayacaksınız ve quad'ı muhtemelen kendiniz onaracaksınız.